Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 360g274kcal6.8g55.8g0.7g3.6g
Porkkana 156g51kcal1g8.7g0.3g4g
Sipuli 66g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g420g714kcal84g0g42g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 6g32kcal0.1g0g3.6g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g6g15kcal0.3g2.6g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3228g2213kcal186g140.6g94.2g17.4g
Valittu annoskoko1614g1106kcal93g70.3g47.1g8.7g
Annoskoko puolitettuna807g553kcal46.5g35.2g23.6g4.4g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.4g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170593