Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 334g1070kcal89.4g0g79.9g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g417g146kcal5.8g30g0.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 626g113kcal3.5g15.6g2.5g4.4g
Palsternakka 50g32kcal0.3g5.9g0.2g2.3g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g104g21kcal0.6g3.7g0.3g1.5g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3230g2809kcal201.4g118.4g167.8g19.2g
Valittu annoskoko1615g1404kcal100.7g59.2g83.9g9.6g
Annoskoko puolitettuna808g702kcal50.4g29.6g42g4.8g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929