Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g22g79kcal9.9g8.8g1.3g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g598g2092kcal71.7g424.4g12.6g17.9g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g399g717kcal59.8g83.7g17.1g175.3g
Rypsiöljy rainbow100g897kcal0g0g99.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 498g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3232g7570kcal282.8g1033.8g261.2g386.4g
Valittu annoskoko1616g3785kcal141.4g516.9g130.6g193.2g
Annoskoko puolitettuna808g1893kcal70.7g258.5g65.3g96.6g
Arvot/100g100g234kcal8.8g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330