Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g133g426kcal23.9g60.3g10.2g21.9g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl665g2328kcal93.1g425.6g20.6g36.6g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g133g412kcal22.6g71.8g3.9g17.3g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 665g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl13g120kcal0g0g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3232g6570kcal279.2g1115.4g96g151.6g
Valittu annoskoko1616g3285kcal139.6g557.7g48g75.8g
Annoskoko puolitettuna808g1643kcal69.8g278.9g24g37.9g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910