Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 313g95kcal3.9g15g0.6g5.3g
Peruna, vanha, kuorittu 2057g1566kcal38.7g318.8g4.1g20.6g
Seiti pakaste 1189g922kcal208.8g0g8.3g0g
Voi 44g316kcal0.5g0.2g35.4g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g111g144kcal5g24.4g2.8g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 5153g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g527g211kcal4.7g32.7g1.1g14.8g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g606g273kcal18.2g29.1g9.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7054kcal559.6g840.4g122.8g85.8g
Valittu annoskoko10000g3527kcal279.8g420.2g61.4g42.9g
Annoskoko puolitettuna5000g1764kcal139.9g210.1g30.7g21.5g
Arvot/100g100g35kcal2.8g4.2g0.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442