Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 375g285kcal7g58.1g0.7g3.7g
Porkkana 188g61kcal1.2g10.4g0.4g4.8g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Paprika keltainen 38g11kcal0.4g1.9g0.1g0.7g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)225g292kcal40.5g4.9g13.7g0.2g
Vesi562g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi5.6g19kcal0.3g0.8g1.6g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g75g120kcal6g3.7g9g1.1g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g75g128kcal2.6g4.1g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3236g1878kcal117.8g175g73.6g23.6g
Valittu annoskoko1618g939kcal58.9g87.5g36.8g11.8g
Annoskoko puolitettuna809g470kcal29.5g43.8g18.4g5.9g
Arvot/100g100g58kcal3.6g5.4g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311964