Perus tomaattipastakastike

Runsas annos pastaa. 150g keittämätöntä pastaa (75g per nenä) on noin 350 grammaa keitettyä pastaa.

Pieneen nälkään riittää jopa kolmanneksen pienempi pastamäärä.

Kastike riittää pitämään kosteana tuon 350 - 400 g keitettyä pastaa.

Kuullota pieneksi hakattu sipuli ja valkosipuli, lisää tomaatit pilkottuna.

Anna muhia mielellään yli vartin pienellä lämmöllä.

Lisää pastan keitinvettä tarvittaessa.

Mausta makusi mukaan yrteillä.

Pussaile edes välillä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti (Pirkka)3709g742kcal22.3g129.8g11.1g0g
Valkosipuli 59g64kcal4.7g9.7g0.4g1.2g
Sipuli (kuorittu)890g240kcal11.6g42.7g1.8g15.1g
Oliiviöljy 148g1312kcal0g0g148.4g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty5193g7270kcal268g1451.9g35.3g176.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19257kcal613.2g3268.2g394g385.8g
Valittu annoskoko10000g9629kcal306.6g1634.1g197g192.9g
Annoskoko puolitettuna5000g4814kcal153.3g817.1g98.5g96.5g
Arvot/100g100g96kcal3.1g16.3g2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422889