Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.52g181kcal6.9g35.2g1.2g2g
Sokeri 23g92kcal0g22.6g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)47g15kcal1.5g2.1g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g20g144kcal0.2g0.2g15.9g0g
Neilikka, annos 4g0.5g1.9kcal0g0.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2g6.2kcal0.2g1.2g0.1g0.6g
Siirappi 19g56kcal0g13.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g992kcal17.6g151g34.4g5.2g
Valittu annoskoko162g496kcal8.8g75.5g17.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna81g248kcal4.4g37.8g8.6g1.3g
Arvot/100g100g306kcal5.4g46.6g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98450