Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g35g51kcal7.7g0g2.1g0g
Rypsiöljy rainbow0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Parsakaali brokkoli 14g4.9kcal0.7g0.3g0g0.4g
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Hillosipuli, Rainbow3.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Paprika, punainen9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.9g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%7g5.6kcal0.2g0.4g0.4g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g9g15kcal0.8g0.5g1.1g0.1g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g1.4g5.1kcal0.2g1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g202kcal20g8.6g9g2.8g
Valittu annoskoko162g101kcal10g4.3g4.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna81g51kcal5g2.2g2.3g0.7g
Arvot/100g100g62kcal6.2g2.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493