Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g25g115kcal2g17.3g4.1g0.9g
Voi 7.1g51kcal0.1g0g5.7g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g28g100kcal1.6g0.8g10g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g28g76kcal2.3g3.4g5.7g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g42g47kcal0.2g6.4g2.1g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 8.5g25kcal0g1.8g1.3g0g
Kahvilikööri8.5g24kcal0g2.8g0g0g
Liivatelehti, gelatiini1.1g3.9kcal1g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g11g45kcal0g11.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g985kcal14.4g89.8g57.8g1.8g
Valittu annoskoko162g492kcal7.2g44.9g28.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna81g246kcal3.6g22.5g14.5g0.5g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152743