Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.47g127kcal4.7g23.4g1.6g1.4g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl2.4g22kcal0g0g2.4g0g
Ruokakerma Valio 5%38g23kcal0.5g1.1g1.9g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)9g2.8kcal0.3g0.4g0.1g0.2g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 28g49kcal5g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g463kcal22.4g51.8g18.6g4.8g
Valittu annoskoko162g232kcal11.2g25.9g9.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna81g116kcal5.6g13g4.7g1.2g
Arvot/100g100g143kcal6.9g16g5.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155457