Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 105g80kcal2g16.2g0.2g1g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)37g15kcal1.5g2g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maustekurkku15g2.5kcal0.1g0.4g0g0.3g
Ruohosipuli, tuore1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g199kcal7.2g38.2g0.8g2.6g
Valittu annoskoko162g99kcal3.6g19.1g0.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna81g50kcal1.8g9.6g0.2g0.7g
Arvot/100g100g61kcal2.2g11.8g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234