Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 79g28kcal3.6g1.5g0.2g2g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g56g62kcal12.9g0g1.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g14g39kcal2.7g0g3.1g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl11g38kcal0.2g0.3g4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g365kcal38.8g3.6g20.4g4g
Valittu annoskoko162g182kcal19.4g1.8g10.2g2g
Annoskoko puolitettuna81g91kcal9.7g0.9g5.1g1g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672