Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 14g9kcal0.1g1.7g0.1g0.6g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Peruna, vanha, kuorittu 31g23kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g12g47kcal3.8g7.2g0.3g0.3g
Grahamjauho 10g32kcal1g5.9g0.2g1g
Ruokasuola jodioitu 1.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g2.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Flora culinesse5.9g44kcal0g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g338kcal11.4g44.2g11.2g6.4g
Valittu annoskoko162g169kcal5.7g22.1g5.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna81g85kcal2.9g11.1g2.8g1.6g
Arvot/100g100g104kcal3.5g13.6g3.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237