Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g58g146kcal9.9g0g11.7g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g17g54kcal2.3g0.1g5g0g
Paprika punainen 10g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g25g8.7kcal1.1g0.5g0g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g21g13kcal0.2g0.9g0.8g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)21g18kcal0.2g0.7g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g490kcal27.8g6.2g38g2g
Valittu annoskoko162g245kcal13.9g3.1g19g1g
Annoskoko puolitettuna81g123kcal7g1.6g9.5g0.5g
Arvot/100g100g152kcal8.6g1.9g11.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422393