Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 38g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper23g36kcal2.5g2.9g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Punajuuri 23g8.7kcal0.2g1.6g0g0.6g
Porkkana, keitetty, suolaton 19g6.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g38g78kcal1.1g2.3g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g328kcal9.8g29.6g17.8g3.8g
Valittu annoskoko162g164kcal4.9g14.8g8.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna81g82kcal2.5g7.4g4.5g1g
Arvot/100g100g101kcal3g9.1g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492