Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai30g111kcal1.5g9.6g7.5g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha37g62kcal7.1g0g3.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1g8.9kcal0g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g30g6.1kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Juustoraaste Arla Magre 17%7.5g21kcal2.2g0.2g1.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 23g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g23g4.6kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g441kcal22.6g25.8g27.6g3.4g
Valittu annoskoko162g221kcal11.3g12.9g13.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna81g110kcal5.7g6.5g6.9g0.9g
Arvot/100g100g136kcal7g8g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448249