Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä67g73kcal5.2g12g0.3g5.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.1g1.5g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Palsternakka 17g11kcal0.1g2g0.1g0.7g
Korppujauho 8.3g31kcal0.9g6.2g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki17g14kcal0.2g0.7g1.2g0g
Rypsiöljy 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g388kcal15.6g46.2g14.6g14.6g
Valittu annoskoko162g194kcal7.8g23.1g7.3g7.3g
Annoskoko puolitettuna81g97kcal3.9g11.6g3.7g3.7g
Arvot/100g100g120kcal4.8g14.3g4.5g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86174