Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 33g25kcal0.6g5.1g0.1g0.3g
Bataatti, kuorittu 14g12kcal0.2g2.4g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kanasuikale hunajamarinoitu44g57kcal7.9g1g2.7g0g
Aurinkokuivattu tomaatti16g30kcal0.4g2g2.3g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g22g24kcal3.9g0.4g0.7g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P27g16kcal0.3g1.2g1.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g331kcal26.8g25g13.8g2g
Valittu annoskoko162g166kcal13.4g12.5g6.9g1g
Annoskoko puolitettuna81g83kcal6.7g6.3g3.5g0.5g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.7g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191852