Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 6.2g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 122g36kcal1.2g5.7g0.4g2.2g
Kuohukerma,valio,2dl31g106kcal0.6g0.9g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g332kcal3.8g13.4g27.6g4.6g
Valittu annoskoko163g166kcal1.9g6.7g13.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna81g83kcal1g3.4g6.9g1.2g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.1g8.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768