Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 63g138kcal10.9g0g10.6g0g
Tomaattimurska 63g18kcal0.4g3.3g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g337kcal23.4g11g21.4g4g
Valittu annoskoko163g168kcal11.7g5.5g10.7g2g
Annoskoko puolitettuna81g84kcal5.9g2.8g5.4g1g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452