Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)55g22kcal0.9g4.5g0.1g0.8g
Ruokakerma, Pirkka 10%28g34kcal0.8g1.3g2.8g0g
Oivariini, 60 (100g)0.7g3.9kcal0g0g0.4g0g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 70g91kcal14.6g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g329kcal32.8g12.2g16.4g1.8g
Valittu annoskoko163g165kcal16.4g6.1g8.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna81g82kcal8.2g3.1g4.1g0.5g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796