Kanaparsakaalivuoka

Pilko parsakaali uunivuokaan, jonka voitelit kevyesti öljyllä.

Paista teflonpannulla broilerisuikalleet, kaada parsakaalien päälle.

Laita paistinpannulle ruokakerma 4 % ja tuorejuusto, kuumenna kunnes juusto sulaa.

Kaada seos uunivuokaan.

Paista uunissa 200 asteessa 40 min, uuni pois päältä ja hauduta vielä n. 30 min.

Tämä resepti on kopsattu ja hieman mukaeltu karppien reseptisivulta! Hyvää oli, mutta ei-karppaajille turhan paljon broileria, voi vähentää esim. 600 grammaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)56g73kcal10.1g1.2g3.4g0.1g
Parsakaali brokkoli 42g15kcal2g0.8g0.1g1.1g
Tuorejuusto, Italina yrtit, Pirkka28g51kcal1.3g1.7g4.2g0g
Flora ruoka kevyt & paksu35g21kcal0.4g1.6g1.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g332kcal27.6g10.6g19.6g2.4g
Valittu annoskoko163g166kcal13.8g5.3g9.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna81g83kcal6.9g2.7g4.9g0.6g
Arvot/100g100g102kcal8.5g3.3g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234226