Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl64g74kcal13.9g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g5.4g7.8kcal0.3g1.7g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herne 15g10kcal0.8g1.4g0.1g0.5g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Korianteri, tuore, annos 20g1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)60g108kcal1.2g3g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g469kcal32.8g14.6g31g1.4g
Valittu annoskoko163g234kcal16.4g7.3g15.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna81g117kcal8.2g3.7g7.8g0.4g
Arvot/100g100g144kcal10.1g4.5g9.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176729