Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 15g55kcal2.1g8.3g1.1g1.5g
Margariini 70%, keiju laktoositon 20g122kcal0g0g13.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.4g9.9g0.2g0.5g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 15g3.9kcal0.5g0.5g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g18g10kcal1.5g0.9g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g15g12kcal0.4g0.6g0.9g0g
Sokeri 12g50kcal0g12.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.5g4.9kcal0g1.2g0g0g
Raparperi 36g12kcal0.3g2g0g0.5g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g685kcal16.4g72.2g35.2g5g
Valittu annoskoko163g342kcal8.2g36.1g17.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna82g171kcal4.1g18.1g8.8g1.3g
Arvot/100g100g210kcal5g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475