KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g38g147kcal30.4g2.6g1.5g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 14g43kcal1.5g8.2g0.3g0.8g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g13g71kcal2.8g2.4g6.2g0.7g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 8.1g26kcal2.4g0.6g1.6g2.5g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 6.8g60kcal0g0g6.7g0g
Hiiva, 50g5g3.1kcal0.7g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g780kcal82.4g28g38.2g8g
Valittu annoskoko163g390kcal41.2g14g19.1g4g
Annoskoko puolitettuna81g195kcal20.6g7g9.6g2g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533