Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g18g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit3.8g4.9kcal0.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g40kcal1g6.8g1g1.2g
Valittu annoskoko163g20kcal0.5g3.4g0.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna81g10kcal0.3g1.7g0.3g0.3g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2.1g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720