Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha51g85kcal9.7g0g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g0.4g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g73g52kcal1.2g11.7g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g281kcal22.4g24.6g10.4g0.2g
Valittu annoskoko163g141kcal11.2g12.3g5.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna81g70kcal5.6g6.2g2.6g0.1g
Arvot/100g100g86kcal6.9g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444673