Kaalipata

Ruskista pienet kaalinpalat.

Ruskista jauheliha.

Lisää (valurauta) pataan aineet ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2607 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g63g15kcal0.8g2.1g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g1.3g2kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g148kcal13.8g5.6g7g2.8g
Valittu annoskoko163g74kcal6.9g2.8g3.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna82g37kcal3.5g1.4g1.8g0.7g
Arvot/100g100g45kcal4.2g1.7g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260732