Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g13g41kcal1.6g8.3g0.2g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen16g22kcal3g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.7g5.9kcal0g0g0.7g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 19g16kcal0.9g2.1g0.2g0.9g
Dolmio Light Classico Bolognese22g8.1kcal0.3g1.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g191kcal11.8g25g4.4g2.4g
Valittu annoskoko163g96kcal5.9g12.5g2.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna82g48kcal3g6.3g1.1g0.6g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692