Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus1336g935kcal213.8g0g4g0g
Rypsiöljy 17g148kcal0g0g16.7g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g100g517kcal5g7g52.1g0g
Valkoviini kuiva 167g115kcal0.5g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g3429kcal438.6g16g145.6g0g
Valittu annoskoko1620g1715kcal219.3g8g72.8g0g
Annoskoko puolitettuna810g857kcal109.7g4g36.4g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972