Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi669g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g18g66kcal8.3g7.4g1.1g0g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 20g82kcal0g20.1g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl134g455kcal18.7g75g9g14.7g
Vehnälese 50g115kcal6.7g7.7g2.3g18.8g
Vehnäjauho puolikarkea 653g2240kcal66.5g456.9g7.8g22.8g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 67g360kcal0.6g0.5g40.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g6633kcal201.6g1135.2g120.8g112.6g
Valittu annoskoko1620g3317kcal100.8g567.6g60.4g56.3g
Annoskoko puolitettuna810g1658kcal50.4g283.8g30.2g28.2g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383