Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g75g413kcal0g0g45g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g225g1136kcal18.5g130.5g58.5g10.1g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g525g341kcal57.8g22.1g1.6g0g
Sokeri 45g183kcal0g45g0g0g
Liivate 15g52kcal12.8g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g60g25kcal0.2g6g0.1g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g300g1665kcal24.3g156g105g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g375g713kcal16.9g60g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g9056kcal261g839.2g510.4g20.2g
Valittu annoskoko1620g4528kcal130.5g419.6g255.2g10.1g
Annoskoko puolitettuna810g2264kcal65.3g209.8g127.6g5.1g
Arvot/100g100g280kcal8.1g25.9g15.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234892