Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali752g159kcal9g25.6g1.5g15.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g284g79kcal1.7g16.9g0.6g7.1g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)360g864kcal63g0g72g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit225g293kcal6.8g4.5g29.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g2789kcal161g94g206.8g45.8g
Valittu annoskoko1620g1395kcal80.5g47g103.4g22.9g
Annoskoko puolitettuna810g697kcal40.3g23.5g51.7g11.5g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996