Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)255g69kcal3.3g12.2g0.5g4.3g
Pekoni rasvainen 135g508kcal16.2g0g49.9g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton420g924kcal47g10.5g79.8g0.4g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 810g444kcal12.9g106.2g1.4g6.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g3888kcal158.8g257.8g263.2g23.2g
Valittu annoskoko1620g1944kcal79.4g128.9g131.6g11.6g
Annoskoko puolitettuna810g972kcal39.7g64.5g65.8g5.8g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75218