Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 539g150kcal6.4g21.9g1.1g11.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen216g43kcal1.3g8.2g0.6g3g
Kurkku, tuore180g18kcal1.1g3g0.2g1.3g
Päärynä kuorittu 503g218kcal1.6g40.3g0.5g19.6g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki180g144kcal23.4g3.6g3.6g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g1185kcal67.6g154g16.4g70.4g
Valittu annoskoko1620g592kcal33.8g77g8.2g35.2g
Annoskoko puolitettuna810g296kcal16.9g38.5g4.1g17.6g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.8g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714