Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä666g733kcal51.9g119.9g3.3g53.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.2g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Palsternakka 167g106kcal0.8g19.6g0.7g7.5g
Korppujauho 83g305kcal8.7g62.4g0.9g4.4g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.4g0.3g9.4g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki167g142kcal2.3g7.3g11.7g0.5g
Rypsiöljy 47g412kcal0g0g46.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g3876kcal157g463.2g146.8g148.8g
Valittu annoskoko1620g1938kcal78.5g231.6g73.4g74.4g
Annoskoko puolitettuna810g969kcal39.3g115.8g36.7g37.2g
Arvot/100g100g120kcal4.8g14.3g4.5g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86174