Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha533g960kcal96g0g64g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto109g306kcal20.8g0g24.1g0g
Oliiviöljy 13g118kcal0g0g13.3g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka67g17kcal0.6g3.1g0.3g1.3g
Chili paprika punainen5.3g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Tomaattimurska (Euro shopper)667g200kcal6.7g26.7g2.7g1.3g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g73g264kcal20.5g1.5g19.8g0g
Ketsuppi, Pirkka40g43kcal0.4g10g0g0.5g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g27g58kcal1.7g6.6g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3248g3999kcal297g107.4g254.6g9.4g
Valittu annoskoko1624g1999kcal148.5g53.7g127.3g4.7g
Annoskoko puolitettuna812g1000kcal74.3g26.9g63.7g2.4g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716