Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 175g53kcal2.2g8.4g0.3g3g
Papu valkoinen, keitetty 233g251kcal19.7g32.7g0.8g16.3g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 117g372kcal28.4g53.3g2.2g10.4g
Tomaattimurska 467g137kcal2.6g24.7g0.9g8.9g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Rajah Mild Curry Paste (10g)23g33kcal0.9g2g2.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 583g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3248g1885kcal110.4g248g30.8g78g
Valittu annoskoko1624g942kcal55.2g124g15.4g39g
Annoskoko puolitettuna812g471kcal27.6g62g7.7g19.5g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g0.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139829