Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g525g1260kcal46.2g246.8g9.5g63g
Ketsuppi 140g128kcal1.8g26.9g0.6g1.7g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)385g693kcal88.6g0g30.8g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g175g683kcal42g1.7g56g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro35g11kcal0.7g1.5g0.2g1.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g14g24kcal1.1g4.5g0.1g0g
Katkarapu 350g239kcal50.5g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3248g6074kcal461.8g562.8g202g131.6g
Valittu annoskoko1624g3037kcal230.9g281.4g101g65.8g
Annoskoko puolitettuna812g1519kcal115.5g140.7g50.5g32.9g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267424