Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi176g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g176g123kcal21.1g7g0.9g0g
Rypsiöljy 117g1037kcal0g0g117.3g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g938g3143kcal129.5g601.3g21.6g56.3g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g94g329kcal24.4g2.3g25.3g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g47g99kcal9.4g2.8g5.6g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g47g41kcal7.5g0.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3248g9607kcal385.6g1240.8g344.2g112.8g
Valittu annoskoko1624g4803kcal192.8g620.4g172.1g56.4g
Annoskoko puolitettuna812g2402kcal96.4g310.2g86.1g28.2g
Arvot/100g100g296kcal11.9g38.2g10.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345149