Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g426g1179kcal7.7g319.2g0.6g28.5g
Saksanpähkinä 946g6435kcal139.1g31.2g617g150.4g
Kookoshiutale 166g1094kcal13.5g10.6g106.8g27g
Hunaja 71g234kcal0.4g57.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g34kcal0.3g7.5g0.3g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 6.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3248g17955kcal322g851.6g1449.4g411.8g
Valittu annoskoko1624g8978kcal161g425.8g724.7g205.9g
Annoskoko puolitettuna812g4489kcal80.5g212.9g362.4g103g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742