Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)155g556kcal21.8g108.8g3.4g7.8g
Vesi233g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 622g858kcal116.6g0g43.5g0g
Sipuli (kuorittu)187g50kcal2.4g9g0.4g3.2g
Suola, annos 3g7.8g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl70g629kcal0g0g69.9g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g350g944kcal32.9g160.8g16.1g12.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3248g6077kcal347.4g557.2g266.6g47.8g
Valittu annoskoko1624g3039kcal173.7g278.6g133.3g23.9g
Annoskoko puolitettuna812g1519kcal86.9g139.3g66.7g12g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657