Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 397g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 80119g484kcal90.5g6g10.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu794g1001kcal87.4g2.4g71.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 199g655kcal4g6g69.5g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g20g2kcal0.3g0g0.1g16.9g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Voi 83g605kcal1g0.3g67.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3248g5493kcal366.4g29.4g439.2g33.8g
Valittu annoskoko1624g2747kcal183.2g14.7g219.6g16.9g
Annoskoko puolitettuna812g1373kcal91.6g7.4g109.8g8.5g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107