Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria700g1008kcal112g17.5g51.8g0g
Parsakaali brokkoli 438g153kcal20.2g8.5g1.3g10.9g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g219g613kcal41.6g0g48.1g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g175g114kcal2.6g6.8g8.8g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%88g201kcal25.4g2.2g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3255g4333kcal403.6g70g258.4g21.8g
Valittu annoskoko1627g2166kcal201.8g35g129.2g10.9g
Annoskoko puolitettuna814g1083kcal100.9g17.5g64.6g5.5g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160311