Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g175g105kcal2.6g22.8g0.2g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1251g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit38g49kcal1.1g0.8g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3255g399kcal9.6g66.4g10.8g11.2g
Valittu annoskoko1628g200kcal4.8g33.2g5.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna814g100kcal2.4g16.6g2.7g2.8g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720