Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1313g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 131g388kcal11.5g68.3g3.3g18.2g
Puolukka 175g68kcal0.8g11.9g0.9g4.6g
Canderel makeutusjauhe8.7g34kcal0.3g8.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3255g979kcal25.2g176.6g8.4g45.6g
Valittu annoskoko1628g489kcal12.6g88.3g4.2g22.8g
Annoskoko puolitettuna814g245kcal6.3g44.2g2.1g11.4g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315