Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)180g630kcal23.4g126g2.7g5.4g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)360g590kcal90g3.2g23.8g0g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g540g216kcal9.2g44.3g0.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 90g136kcal7.2g4.2g9.9g0.1g
Ruokakerma, Pirkka 10%360g432kcal10.4g16.2g36g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper63g183kcal16.4g0g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3258g4393kcal314.2g391.2g172.4g12.2g
Valittu annoskoko1629g2196kcal157.1g195.6g86.2g6.1g
Annoskoko puolitettuna815g1098kcal78.6g97.8g43.1g3.1g
Arvot/100g100g135kcal9.6g12g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961