DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkokaali keräkaali 98g27kcal1.2g4g0.2g2g
Voi vähäsuolainen 0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Siirappi 2.8g8.3kcal0g2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha47g78kcal8.9g0g4.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g285kcal20.6g13.2g15.6g4.2g
Valittu annoskoko163g143kcal10.3g6.6g7.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna82g71kcal5.2g3.3g3.9g1.1g
Arvot/100g100g87kcal6.3g4g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464