Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Parsakaali brokkoli 38g13kcal1.8g0.7g0.1g1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka28g3.1kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Kiinankaali 28g5.5kcal0.4g0.6g0.1g0.2g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g3g5.4kcal0.1g1.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g77kcal5.8g10.2g0.8g5g
Valittu annoskoko163g39kcal2.9g5.1g0.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna82g19kcal1.5g2.6g0.2g1.3g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.1g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388703